The 1975 en Spellbound in De Nieuwe Van Nierop

Spellbound (Julie Scott en Peter Slager)
Spellbound (Julie Scott en Peter Slager) © Tse Kao
DEN HAAG - Het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je voortaan op zondagochtend van 11 tot 12 met deze week nieuwe muziek van The 1975 en Spellbound (foto).
De Haagse zangeres Julie Scott heeft haar nieuwe project goed gepland; precies nu de Haagse Popweek start brengt ze het debuutalbum uit van haar nieuwe band, waarmee ze zondagavond ook in het Paard staat. Tijdens de lockdowns zocht Julie Scott (online) connectie met haar collega-muzikanten en zo ontstond Spellbound, met naast Julie ook Peter Slager, bekend als componist en bassist in BLØF en een band vol gerenommeerde muzikanten. Zondagochtend hoor je alvast een song, net als van het jongste album van The 1975.
Meer nieuwe releases zijn er van WIES, Red Hot Chili Peppers, Maan, Mykki Blanco, girl in red, Antoon (samen met Big2 van Opposites), Alela Diane, Tove Lo, Tindersticks en Gregory Porter doet een Leonard Cohen-cover. Tevens hoor je de soul-sensatie Sault met hun 10-minuten (!) durende song die soul, spoken-word en oer-reggae vermengt.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!