Inwoners Houtwijk winnen samen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

© Roy Beusker
DEN HAAG - Feest in Houtwijk! Negentien deelnemers van de Postcode Loterij hebben daar zondagavond samen 1 miljoen euro gewonnen. Martijn Krabbé verraste de winnaars tijdens het tv-programma Miljoenenjacht.
De prijs viel op de postcode 2552 AZ in Houtwijk. In dat postcodegebied doen negentien mensen mee met de loterij. Zij winnen bedragen van 43.478 euro tot 86.956 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen.
Ik heb net drie herseninfarcten en een hartstilstand gehad
Miriam speelt mee met twee loten en won daarmee 86.956 euro. 'Ik heb een paar maanden geleden drie herseninfarcten en een hartstilstand gehad. Ik ga hier iets heel moois van doen. Businessclass naar Amerika en een mooie nieuwe badkamer', zegt ze in het tv-programma.
© Roy Beusker

Nieuwe start

Ook Cindy won een lekker bedrag, namelijk 43.478 euro: 'Ik ben sinds een jaar samen met mijn jeugdliefde. We krijgen maandag de sleutel van ons nieuwe huurhuis. Kunnen we samen een nieuwe start maken. Dit gaan we gebruiken voor de vloer', zegt ze.
© Roy Beusker

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!