Werkzaamheden Utrechtsebaan: afrit richting Bezuidenhout en Beatrixkwartier afgesloten

Utrechtsebaan
Utrechtsebaan © Gemeente Den Haag (Twitter)
DEN HAAG - Rij je normaal gesproken over de Utrechtsebaan (A12) en ga je er bij afrit 3 af in de richting van Bezuidenhout en het Beatrixkwartier? Houd er dan de komende weken rekening mee dat er werkzaamheden zijn. De afrit is voor al het verkeer gesloten om het asfalt en schade aan het beton te repareren.
Bij de werkzaamheden wordt eerst het asfalt verwijderd om schades aan het beton te repareren. Daarna wordt er brandwerende bekleding aangelegd en volgt er een speciale laag om het beton te beschermen. Als dat klaar is wordt het asfalt vervangen.
Afrit 3, in de richting van Den Haag op de Utrechtsebaan, is deze week tot en met vrijdagavond 21.00 uur dicht. ook volgende week zijn er werkzaamheden, van maandag 24 oktober (5.00 uur) tot en met vrijdag 28 oktober (21.00 uur) is de afrit dicht. In het weekend is de afslag wel open. Tijdens de werkzaamheden moet verkeer doorrijden om afslag 2 te nemen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!