Schoonmaakteam cultuurcomplex Amare finalist voor Golden Service Awards

Amare
Amare © Den Haag FM
DEN HAAG - Het schoonmaakteam dat werkt in cultuurcomplex Amare is genomineerd voor de Golden Service Awards 2022. Ze zijn een van de drie genomineerden die kans maken in de categorie Schoonmaakteam van het Jaar 2022.
Het team van EW Facility Services dat in Amare aan de slag is wordt door de jury omschreven als 'een zeer hecht team met veel gezelligheid' wat in een jaar ontstaan is. Het compleet nieuwe team ging in augustus 2021 aan de slag in het cultuurcomplex. 'Het team is een mix van verschillende nationaliteiten. Daarnaast werken er ook zes participanten. Iedereen heeft respect voor elkaar, is gelijk en wordt op zijn of haar krachten ingezet. De inzet van participanten vraagt meer begeleiding en energie, maar dit pakken ze goed op.'
'Ieder teamlid is trots om bij Amare te werken', vervolgt de jury. 'Niet alleen vanwege het nieuwe gebouw, maar ook door de diverse gebruikers van het pand en de activiteiten die er plaatsvinden. Het is een enorm gedreven en flexibel inzetbaar team. Ze willen het echt heel goed schoon houden voor de bezoekers en medewerkers. Dat is bij dit grote pand niet altijd even makkelijk. Als er een keer iets niet helemaal naar wens is van de opdrachtgever trekken ze zich dat aan en lossen ze het meteen op.'

Prijsuitreiking in november

De jury heeft per categorie (Schoonmaker, Schoonmaakteam, Leidinggevende en Glazenwasser van het Jaar) drie genomineerden geselecteerd. Nu de twaalf genomineerden bekend zijn volgt een jurybezoek voor een keuze wordt gemaakt wie er met de winst naar huis gaat. Eind november worden de prijzen uitgereikt en wordt duidelijk of in Amare een awardwinnend schoonmaakteam aan de slag is.
De Golden Service Awards werden in 1991 voor het eerst uitgereikt in Engeland. Nederland kent het programma sinds 2002. Collega's en opdrachtgevers kunnen zogenoemde schoonmaaktoppers nomineren voor de prijzen. Een jury beoordeelt de inzendingen om tot genomineerden te komen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!