Haagse tiener aangehouden na steekpartij Schilderswijk, politie op zoek naar nog twee verdachten

Steekpartij Honselersdijkstraat
Steekpartij Honselersdijkstraat © Regio15
DEN HAAG - Een 15-jarige Hagenaar is zondag aangehouden na een steekincident in de Schilderswijk. Dat meldt de politie. Er wordt nog gezocht naar twee andere verdachten. Bij de steekpartij raakte een 14-jarige jongen uit Delft gewond.
Het incident vond zondagmiddag rond 13.45 uur plaats op de Honselersdijkstraat. De gewonde jongen werd nadien per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De verdachten sloegen na het incident op de vlucht.
De politie maakte maandagmiddag bekend dat een jongen, een 15-jarige Hagenaar, zondagavond werd aangehouden. Er wordt nog gezocht naar twee andere verdachten, volgens de politie twee jongens van 16 jaar oud.

Signalementen

De eerste jongen is ongeveer 1,70-1,75 meter lang, heeft een licht getinte huidskleur en hij droeg tijdens het incident een gele jas en capuchon, daaronder een zwarte joggingsbroek en zwarte schoenen. Ook droeg hij een schoudertas van het merk Louis Vuitton.
De andere jongen is iets langer: 1,75-1,80 meter. Deze verdachte heeft een donker getinte huidskleur en zwarte krullen. Hij zou een zwarte trainingsbroek met daarop een witte streep hebben gedragen, daarboven droeg hij een donkerblauwe jas of trui en hij had zwarte schoenen aan.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!