Haagse Pop-special in De Nieuwe Van Nierop

Haagse Pop Top 30 | Illustratie: Ricco van Nierop
Haagse Pop Top 30 | Illustratie: Ricco van Nierop
DEN HAAG - Het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je voortaan op zondagochtend van 11 tot 12 met deze week enkel Haagse muziek als afsluiting van de Haagse Popweek (foto).
Zaterdagavond wordt de Haagse Popweek afgesloten, maar Den Haag FM doet op zondagochtend nog een afterparty met de dertig meest relevante Haagse muziek van dit moment. Waarbij de term pop breed opgevat mag worden, want je hoort grote hits van Son Mieux en Goldband, pure pop van Silver Lake, Maxine en The Indien, maar ook indierock van Dylan van Dam en Alison’s Fall. Oud-gedienden Hallo Venray en Philip Kroonenberg komen voorbij, net als ervaren muzikanten met een nieuwe band zoals Spellbound (Julie Scott) en Kopsmart (Suburbs/Burma Shave). Natuurlijk ook aandacht voor jonge talenten zoals Kate Oram, Neffy, Maida Rose en Mariseya. Tevens hoor je hiphop van Ome Guus en Lesley en meer kleinkunst-achtige liedjes van Lien, Levi en Imbos. Tot slot gaan we nog even naar de disco met Prins S en de Geit, Liam Spaans en Shary-An.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!