Crossing Border-Special in Het Woordenrijk

Crossing Border Festival
Crossing Border Festival
DEN HAAG - In Het Woordenrijk aandacht voor het 30e Crossing Border Festival. Het poëzieprogramma is voortaan tussen 13-14 uur te horen op Den Haag FM.
Van 2 tot en met 5 november vindt voor de dertigste keer het Crossing Border Festival plaats. Met teveel schrijvers en muzikanten om op te noemen, maar we kunnen er wel een paar uitlichten en laten horen. Zo komen in onze uitzending onder meer voorbij: muzkant PJ Harvey, met een verhalend gedicht, want op het festival komt ze niet zingen. Je hoort Mustafa Stitou die maar eens in de paar jaar een nieuwe dichtbundel uitbrengt maar wel de meest geboekte dichter op Crossing Border is – komende festival is hij al voor de negende keer aanwezig. Verder in de uitzending een kort verhaal van Kees van Kooten, poëzie van Danielle Zawadi en muziek van festivalartiesten als The Delines, Malvin Moskalez, Marissa Nadler en Michelle Gurevich.
Het Woordenrijk is een radioprogramma over poëzie en literatuur, elke zondag van 13 tot 14 uur. Het werd in 2012 opgericht door Harry Zevenbergen en wordt tegenwoordig gepresenteerd door Adrienne van de Nieuwegiessen en Ricco van Nierop.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!