Rosalyn van der Dussen presentator Haags Bakkie

Rosalyn van der Dussen
Rosalyn van der Dussen © Den Haag FM
DEN HAAG - Rosalyn van der Dussen presenteert vanaf maandag 31 oktober het radioprogramma Haags Bakkie op Den Haag FM. Dat is vrijdagochtend bekendgemaakt door haar collega Bob Brinkman in de ochtendshow Bob Staat Op.
In Haags Bakkie word je elke werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur bijgepraat over het nieuws uit de stad en hoor je bijzondere verhalen. Rosalyn vervangt tijdelijk Nicolette Krul, die in juni voor het laatst te horen was als presentator van het programma. Ze stopte om aan haar gezondheid te werken.
Daarom ging Den Haag FM op zoek naar een vervanger. Rosalyn heeft een jaar radio-ervaring opgedaan als verslaggever bij Den Haag FM en gaat nu aan de slag als presentator. 'Ik kijk er erg naar uit om met mijn gasten over het nieuws van de dag te praten, maar ook om persoonlijke verhalen te laten vertellen. Ik heb er onwijs veel zin in!'

Passie voor sport

Rosalyn (1999) woont in Wateringse Veld en ging naar het Segbroek. Na haar topsportcarrière waarin ze onder andere speelde voor de ADO Den Haag Vrouwen, koos ze voor een studie aan de Universiteit van Amsterdam. 'Ik heb dus een passie voor sport, dus dat zal je vast ook terug horen in Haags Bakkie', zegt ze met een glimlach.
Journalistiek leider Ivar Lingen van Den Haag FM is blij met Rosalyn als presentator van Haags Bakkie. 'Rosalyn heeft vele talenten, maar in een korte tijd heeft ze laten zien dat ze ook talent heeft voor het radiovak. Ik ben blij dat ze het programma wil overnemen, want de luisteraars missen het programma. Ik wens Rosalyn én onze luisteraars veel luisterplezier met de terugkeer van dit populaire radioprogramma', aldus Lingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!