Geen treinen tussen Den Haag en Leiden vanwege werkzaamheden

Den Haag Centraal
Den Haag Centraal © Daan de Ligt
DEN HAAG - Tussen Leiden en Den Haag wordt vanaf donderdag aan het spoor gewerkt. Daardoor rijden er van 27 tot en met 30 oktober geen treinen tussen Leiden Centraal en Den Haag Centraal en HS.
Het spoor is aan vervanging toe dus wordt het op enkele locaties vernieuwd. Op Den Haag Mariahoeve wordt een deel van het perron op de juiste hoogte gebracht, zodat het instappen makkelijker gaat.
Wie toch naar Leiden moet kan met de bus. De NS zet bussen in tussen Leiden en Den Haag Centraal en tussen Centraal en HS. Ook komt er een nachtnetbus tussen Leiden en HS. De bussen vertrekken niet bij Laan van NOI, omdat ze daar niet kunnen stoppen. Reizigers kunnen daar de metro pakken naar Den Haag Centraal.

Extra reistijd

Reizigers moeten rekening houden met extra reistijd en drukte, zeker in de spits. 'Het advies is daarom om waar mogelijk de spits te mijden', aldus de NS.
Doorgaande reizigers kunnen reizen via Gouda, Worden of Den Haag Centraal.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!