ADO Den Haag - De Graafschap vrijdagavond live te volgen op Den Haag FM

Verslaggevers Jim van der Deijl en Pim Markering
Verslaggevers Jim van der Deijl en Pim Markering
DEN HAAG - ADO Den Haag treedt vrijdagavond in eigen huis aan tegen De Graafschap. Met twee gewonnen competitiewedstrijden op rij is het vertrouwen bij ADO flink gegroeid.
Het ADO van trainer Dirk Kuyt boekte afgelopen dinsdagavond in Rijssen een benauwde zege in de eerste ronde van het TOTO KNVB-Bekertoernooi. Tegen de amateurs van Excelsior'31 wist ADO zich door de winnende goal van Thomas Verheydt te verzekeren van een plekje in de volgende ronde van het bekertoernooi.
Verheydt begon tegen de amateurs op de bank en kwam na de rust binnen de lijnen. Na een kwartier tekende hij aan voor wat uiteindelijk het winnende doelpunten zou zijn: 2-3. Tien minuten voor tijd moest hij het veld weer verlaten vanwege vocht in zijn kuit. De aanvaller is er vrijdagavond wel bij tegen de ploeg uit de Achterhoek. Ook Amir Absalem lijkt op tijd fit voor de wedstrijd met De Graafschap. De linksback viel tegen NAC Breda geblesseerd uit en moest de bekerwedstrijd tegen Excelsior '31 zodoende laten schieten. Op het middenveld zal Gregor Breinburg weer terugkeren, ook hij liet de bekerwedstrijd uit voorzorg lopen. De kans dat Ricardo Kishna start is niet zo groot. De creatieveling ondervindt last van een bovenbeenblessure en zal mogelijk als invaller wat minuten maken.
ADO Den Haag - De Graafschap is vrijdagavond vanaf 20.00 uur live te volgen op Den Haag FM. Verslaggevers Pim Markering en Jim van der Deijl doen vanuit het Bingoal Stadion verslag. Den Haag FM is te beluisteren op 92.0 FM en online ook hier.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!