Prins Clausplein weer gedeeltelijk afgesloten

Prins Clausplein
Prins Clausplein
DEN HAAG - Een deel van het Prins Clausplein bij Den Haag is voor het derde weekend op rij dicht vanwege werkzaamheden. Rijkswaterstaat pleegt groot onderhoud aan de verbindingsbogen van het knooppunt. Verkeer vanaf de A4 vanuit Leiden en Delft kan niet via de verbindingsbogen naar de A12 richting Zoetermeer en Utrecht rijden.
De afsluiting duurt van vrijdagavond 21.00 uur tot maandagochtend 5.00 uur. Het is het derde en laatste weekend dat er aan de verbindingsbogen wordt gewerkt. Als het werk niet op tijd af is, bijvoorbeeld door slechte weersomstandigheden, is er eind november nog een reserveweekend mogelijk.
De rood gemaakte delen zijn dicht. De weg vanuit Leiden naar Den Haag (oranje pilon) is dit weekend wel open
De rood gemaakte delen zijn dicht. De weg vanuit Leiden naar Den Haag (oranje pilon) is dit weekend wel open © Rijkswaterstaat
Er zijn omleidingen ingesteld. De extra reistijd is tussen de 10 en 30 minuten. Verkeer vanuit Leiden naar Zoetermeer en Utrecht kan via de N206, N11 of A13 via Rotterdam rijden. Wie vanaf Den Haag-Zuid of Delft komt, wordt omgeleid via de A4, N11 of A13. Bij grote drukte verwijzen informatiepanelen langs de weg naar alternatieve routes. Alle omleidingsroutes zijn hier te vinden.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!