Uittips Halloween: van spooky (verkleed)feestjes tot trick or treat

Foto ter illustratie: Dollar Gill (Unsplash)
Foto ter illustratie: Dollar Gill (Unsplash)
DEN HAAG - Je hele huis versieren, pompoenen uithollen, trick or treat of een verkleedfeestje: ook in Den Haag wordt Halloween goed gevierd. Zo is er van alles te doen rondom het feest. Wij zetten wat tips op een rij.

Halloweenfeestjes

Club Magistrat Den Haag

Halloween Rave - Bij de Magistrat aan de Kettingstraat is het Halloween Club Night op 27 oktober met gratis entree voor studenten en op 29 oktober een Halloween rave met drie stages vol techno, house en meer. Tot 05.00 uur kan je party'en!

PIP

PIP Den Haag en Halloween zijn legendarisch. Deze avond op zaterdag 29 oktober gaan alle remmen los. Jawel, allemaal!
Meer weten? Check dit Facebookevent van PIP Den Haag.

Boterwaag

De Halloween Party in de Boterwaag op de Grote Markt op 29 oktober is een jaarlijkse traditie geworden met decoratie, schmink bar, alle herkenbare spookachtige muziek en gratis toegang als je verkleed komt! Check de site van de Grote Markt voor meer info.

Hofhouse

Beleef halloween op een angstaanjagend en gezellige manier tijdens de Insanity editie van Haunted House op 29 oktober. Ga los op griezelig goede DJ's zoals La Fuente op de beste (tech)house muziek.
Meer info vind je hier.

Crazy Piano's

Halloween Club Night bij Crazy Piano's. Op 29 oktober wordt crazy piano's omgetoverd tot een ware Haunted House. Overleef jij de avond?
Check de site van Crazy Piano's voor meer informatie.

PAARD

Zin in een ouderwets horrorfeest? Dans en sjans met dracula of drink een koud biertje met Frankenstein tijdens Night School XL Halloween op 27 oktober in het PAARD.
Alles over het Halloweenfeest vind je op de site van het PAARD.
© Daniel Lincoln (Unsplash)

Halloween in de wijk

Houtwijk

De Houtwijk Trick or Treat Halloweenavond op 31 oktober is in een deel van Houtwijk in Den Haag inmiddels een begrip. Met een Trick or Treat tocht langs de deuren in de wijk en straattheater is het elk jaar weer griezelend gezellig voor alle leeftijden!
Ook in Nieuw Waldeck (Claude Debussystraat 29 okt, vanaf 19.00 uur) De Brinken (29 okt , 19.00 - 20.00 uur), Wateringse Veld (31 okt, 18.00 - 20.00 uur) en Vroondaal (31 okt, vanaf 18.00 uur) wordt Halloween gevierd.
Check deze Facebookpagina voor meer info.
Posters van de Halloween evenementen
Posters van de Halloween evenementen

De Fred

Halloween op de Frederik Hendriklaan wordt ieder jaar groter en groter. Beleef op 31 oktober een spannende middag met schmink, fotoshoots en een speurtocht langs versierde Halloween etalages en griezelige personages. Ook voor deze middag hier is aanmelden een must.

Keizerstraat

Halloweenmarkt Keizerstraat laat Scheveningen op zaterdag 29 oktober griezelen. Schminken, gratis snoepjes, heksen en ga vooral verkleed naar deze markt want dan maak je kans op een prijs!

PLUK!

Halloweenmarkt en griezeltocht bij PLUK! op zaterdag 29 oktober. Een hele creepy dag gevuld met een speciaal kinder- en volwassenprogramma. Dus voor ieder spookje is hier wat wils!

Belgisch Park - Stevinstraat Scheveningen

Winkelgebied Belgisch Park viert op maandag 31 oktober Halloween groots: je gaat je ogen niet geloven bij het zien van THE BEAST. Natuurlijk is er ook het grote spookhuis, de griezelbus en is er de parade door de wijk.
Leer hier meer over de Halloweenavond in Belgisch Park.

Regentessebuurt

Halloween in de Regentessebuurt op vrijdag 28 oktober Op het Newtonplein en Uitvindershof/Van Swindenstraat met een spookhuis, springkussen, een griezelige speurtocht en meer!
© Kenny Eliason (Unsplash)

Drievliet

Halloween in Drievliet. Voor families met kinderen wordt er Happy Halloween gevierd met vrolijke heksen en spoken. Er is een gezellige Halloween markt met spannende artikelen en waar kinderen leren hoe je van een pompoen een lantaren kan maken. Wie graag anderen wil laten schrikken kan zich gratis als griezel laten schminken.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!