Agressieve fietsendief duwt oudere man bij supermarkt Scheveningen

Foto ter illustratie: politie Den Haag
Foto ter illustratie: politie Den Haag
DEN HAAG - De politie is op zoek naar een gewelddadige fietsendief. De verdachte stal op 18 oktober een fiets bij de Jumbo op Scheveningen. Daarbij gaf hij een oudere man een harde duw.
Een ouder echtpaar ging boodschappen doen aan de Van Bergenstraat. De vrouw ging naar binnen terwijl de man buiten wachtte. Daar zag hij iemand rommelen aan de fiets van zijn vrouw. De man zei er wat van maar kreeg een harde duw en viel op de grond.
De verdachte ging er daarna vandoor met de fiets. Het slachtoffer probeerde er nog achteraan te fietsen maar verloor de fietsendief uit het oog.

Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen of mensen die meer weten over de fietsendiefstal. De verdachte is ongeveer 1.75 meter lang, heeft een tenger postuur en kort donkerbruin haar. De man droeg een zwarte pet, een zwart sportief regenjack, een grijs/blauwe broek en zwarte sneakers met een bruine zool.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!