Haagse Knaken: nieuw programma over economie op Den Haag FM

Dominique van Bohemen en Karel Kuipéri
Dominique van Bohemen en Karel Kuipéri © Den Haag FM
DEN HAAG - Hoe slaan Haagse ondernemers zich door de energiecrisis? Welke pioniers zetten startups op? En welke familiebedrijven zijn er allemaal in Den Haag actief? Dat hoor je in het nieuwe radioprogramma Haagse Knaken op Den Haag FM.
Dominique van Bohemen en Karel Kuipéri praten je vanaf dinsdagavond 1 november wekelijks bij over economisch nieuws in Den Haag. Ze geven een podium aan ondernemers, bestuurders, winkeliers en inwoners die de Haagse economie laten draaien.
Iedere week nodigen Dominique en Karel een gast uit die over een actueel onderwerp komt praten. En er is altijd ruimte voor een mooi verhaal van een Haagse ondernemer. 'We hebben al een planning gemaakt tot de kerstperiode.'

Wekelijks een hoofdgast en nieuws voor ondernemers

'We beginnen niet zomaar, we hebben morgen de wethouder Economie, Saskia Bruines, te gast', zegt Karel in Bob Staat Op. 'Maar we bellen ook met Bert', vult Dominique aan. 'En Bert is voorzitter, al 51 jaar, van het winkelcentrum Leyenburg en daar gaat veel veranderen.' De twee willen wekelijks een ondernemers als hoofgast in het programma hebben.
'Je kan in ieder geval verwachten dat we wekelijks een hoofdgast hebben. Dat kan iemand zijn van een branchevereniging, of iemand met een bijzonder verhaal. We proberen het breed aan te vliegen.' Ook zaken die belangrijk zijn voor ondernemers, zoals de huizenmarkt, duurzaamheid en innovatie worden gekoppeld aan de Haagse economie. 'Dus wat betekent iets groots nu ook lokaal in deze stad?'
Haagse Knaken wordt op dinsdagavond tussen 20.00 en 21.00 uur uitgezonden en is te volgen via 92.0 FM en de site en app van Den Haag FM.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!