Spuigasten: Adeel Mahmood (DENK) en Sebastian Kruis (PVV) over islamitische privéschool

Spuigasten: Adeel Mahmood (DENK) en Sebastian Kruis (PVV) over islamitische privéschool
Spuigasten: Adeel Mahmood (DENK) en Sebastian Kruis (PVV) over islamitische privéschool
DEN HAAG - In het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM zijn zaterdag te gast: raadslid Adeel Mahmood (DENK) en Sebastian Kruis (PVV).
De ene kant spreekt van 'gewelddadig salafistisch onderwijs', de andere kant van 'demonisering'. De oprichting van een islamitische privéschool in Den Haag, genaamd het Achterhuis, leidt tot boze reacties, raadsvragen en frustraties bij de oprichter zelf.
Haagse politici maken zich zorgen om de oprichting van de school. 'Hij is iemand die al een tijd in een salafistische, radicale omgeving zit volgens de veiligheidsdiensten. Het is niet het soort type waar ik kinderen in onze stad niet aan toevertrouw', zegt Simon Fritschij (CU/SGP) in Bob Staat Op. Samen met het CDA, VVD en Hart voor Den Haag zijn er raadsvragen gesteld over de school.
Hoe kijken raadslid Adeel Mahmood (DENK) en fractievoorzitter Sebastian Kruis (PVV) naar deze kwestie? Beiden zijn zaterdag in Spuigasten te gast.
Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur ontvangt Ivar Lingen zijn gasten. Volg het live op de radio via Den Haag FM, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl.
Luister via Spotify de laatste uitzending van Spuigasten terug.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!