Je kan je alweer inschrijven voor de CPC Loop in maart

© NN CPC Loop
DEN HAAG - Hoewel de NN CPC Loop er van dit jaar net op zit, kunnen hardloopliefhebbers zich alweer inschrijven voor de volgende editie. Op zondag 12 maart wordt de 47ste editie van het hardloopevenement gehouden.
Door corona kon de CPC twee keer niet doorgaan in maart. Daarom werd het event uiteindelijk gehouden in september van dit jaar. De volgende editie is weer gewoon in maart.
'Het is fijn om op korte termijn al die blije gezichten van deelnemers opnieuw te zien op en rond het Malieveld. Het is als het ware in zes maanden tijd dubbel feest', zegt organisator Mario Kadiks.

City Pier Night Walk

Het CPC-weekend begint op vrijdagavond 10 maart met de City Pier Night Walk. Bij deze sfeervolle avondwandeling wandelen de deelnemers van het Malieveld naar De Pier in Scheveningen. Op de route van 7 of 12km staan meerdere (muzikale) acts en passeer je Haagse highlights.
Op zaterdag is er voor de hardlopers de mogelijkheid om het startnummer op te komen halen op het Malieveld.
© NN CPC Loop

Ren tegen kanker

Het goede doel van de NN CPC Loop Den Haag is dit jaar KWF Kankerbestrijding. Onder het motto 'Ren tegen kanker' kunnen deelnemers hun deelname opdragen aan het goede doel en sponsorgeld ophalen. Ook kunnen deelnemers bij hun inschrijving een donatie doen.
Vanaf vandaag kan je je op de site van de CPC inschrijven voor een van de onderdelen van de NN CPC Loop Den Haag: CPC4ALL van 1 km, gro-up Jeugdloop van 1 km, gro-up Jeugdloop van 2,5 km, 5 KM Loop, 10 KM Loop en de NN Halve Marathon. Ook is het mogelijk om je in te schrijven voor de City Pier Night Walk.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!