Haags Bakkie weer te horen op Den Haag FM

Rosalyn van der Dussen
Rosalyn van der Dussen © Den Haag FM
DEN HAAG - Deze maandag hoor je een nieuw stemgeluid op Den Haag FM. Rosalyn van der Dussen presenteert vandaag voor het eerst het radioprogramma Haags Bakkie. Het programma was in de zomer voor het laatst te horen.
In Haags Bakkie word je elke werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur bijgepraat over het nieuws uit de stad en hoor je bijzondere verhalen. Rosalyn vervangt tijdelijk Nicolette Krul.
Rosalyn (1999) woont in Wateringse Veld en ging naar het Segbroek. Na haar topsportcarrière waarin ze onder andere speelde voor de ADO Den Haag Vrouwen, koos ze voor een studie aan de Universiteit van Amsterdam. 'Ik heb dus een passie voor sport, dus dat zal je vast ook terug horen in Haags Bakkie', zegt ze.

ADO Vrouwen en het Oranjehotel

In Haags Bakkie word je in de eerste uitzending bijgepraat over de ADO Den Haag Vrouwen met voetbaltrainer Sjaak Polak, het faillissement van het iconische restaurant Soeboer, politiek journalist Frits Wester over zijn deelname als verrader aan tv-programma De Verraders en over de programmering van de bibliotheek en natuurlijk het belangrijkste nieuws van de dag.
Elke werkdag doe je een Haags Bakkie met Rosalyn van der Dussen op Den Haag FM. Vanuit de Centrale Bibliotheek aan het Spui word je in dit programma bijgepraat over het nieuws van de dag met verschillende Haagse gasten. Maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!