Kunstlicht met Joost Spijkers

Joost Spijkers
Joost Spijkers
DEN HAAG - Als Ashton Brother specialiseerde Joost Spijkers zich tot onfortuinlijke flamencodanser, primo ballerino, acrobaat in de trapeze en tissue, sterke man, blinde pianist, amoebe en zanger van liederen die niemand kan verstaan. Spijkers is zondag te gast in Kunstlicht op Den Haag FM.
Sinds 2015 maakt Joost samen met zijn band en toneelschrijver Peer Wittenbols' solo muziektheaterprogramma's. Joost won in 2018 de Poelifinario voor het meest indrukwekkende theaterprogramma in de categorie kleinkunst. De voorstelling stond in de Theaterkrant top 5 van de beste theatervoorstellingen van het jaar. In 2022 won hij de Annie MG Schmidtprijs voor het beste theaterlied met het lied Welkom Thuis uit de voorstelling Hotel Spijkers.
Deze voorstelling is komende maand te zien in verschillende theaters in de regio. In aanloop naar deze voorstellingen is Joost Spijkers te gast in Kunstlicht.
Elke zondag tussen 12.00 en 13.00 uur word je in Kunstlicht door Thom Ferwerda bijgepraat over actuele ontwikkelingen in Den Haag op het gebied van kunst en cultuur.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!