Michel Behre over dertigste Crossing Border in Het Woordenrijk

Crossing Border Festival
Crossing Border Festival
DEN HAAG - In Het Woordenrijk aandacht voor Crossing Border en het Jonge Stadsdichter Collectief. Het poëzieprogramma is voortaan tussen 13-14 uur te horen op Den Haag FM.
Van 2-5 november vindt in de Haagse binnenstad de dertigste editie van het Crossing Border Festival plaats. In de studio blikken we met directeur Michel Behre terug op de historie van het literatuur- en muziekfestival en kijken vooruit naar wat er dit jaar op het programma staat. Dichter en boekentipgever Edwin Fagel is te gast om te praten over collega Mustafa Stitou die voor de negende keer op het festival staat en net een nieuwe bundel uit heeft.
Voor de tweede keer komt er een Jonge Stadsdichter langs. Nachaou Douayry is 20 en sinds een paar jaar in Nederland, ze spreekt en dicht in een hele reeks talen en zal daar iets van laten horen. Ook haar coach Guus van der Steen (Kern Koppen / Ome Guus) komt mee om over het Jonge Stadsdichter Collectief te spreken.
Het Woordenrijk is een radioprogramma over poëzie en literatuur, elke zondag van 13 tot 14 uur. Het werd in 2012 opgericht door Harry Zevenbergen en wordt tegenwoordig gepresenteerd door Adrienne van de Nieuwegiessen en Ricco van Nierop.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!