Vriendenloterij verrast S.V. Houtwijk met cheque van 5.000 euro

© Wendy van Bree
DEN HAAG - Een bijzondere benoeming voor voetbalvereniging S.V. Houtwijk: de club is door de Vriendenloterij benoemd tot één van de Clubs van de Week en werd verrast met een bijdrage van 5.000 euro. S.V. Houtwijk gaat het geld gebruiken om de club te verduurzamen.
Ed Jacobs, bestuurslid van S.V. Houtwijk zegt al anderhalf jaar druk bezig te zijn met het verduurzamen van de sportaccommodatie. 'En hoewel de overheid veel subsidies verstrekt, is er altijd nog een flink bedrag dat je als vereniging zelf moet opbrengen', zegt hij. 'Deze benoeming helpt ons om dat gat enigszins te dichten en een bijdrage te leveren aan het terugdringen van onze CO2-uitstoot.'
'Clubs van de Week' is door de Vriendenloterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen een bijdrage voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen kunnen clubs zich aanmelden.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!