Opnieuw zien automobilisten horrorpoller Escamplaan over het hoofd: twee botsingen op een dag

© Regio 15
DEN HAAG - Er zijn maandag weer twee automobilisten op de horrorpoller op de Escamplaan gereden. Daarmee staat het totaal aantal ongevallen op 47. Beide auto's zijn op een andere poller terechtgekomen, meldt Regio 15.
Na de 47ste botsing is een persoon ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel. De auto raakte aan de voorzijde en onderkant beschadigd. Ook de airbags zijn bij de botsing ontploft.
Een paar uur eerder botste voor de 46e keer een automobilist op een poller. Volgens een woordvoerder van de politie reed deze achter een bus aan en was daardoor de poller niet gezien.

Tientallen botsingen

Sinds de komst van de beweegbare wegafsluiting, vorige zomer, zijn er al tientallen auto's tegen de paal aangereden. Er werden verkeersregelaars neergezet, extra borden en duidelijkere verlichting geplaatst.
Later werd besloten de verkeersregelaars nog maar een deel van de dag bij de poller te laten staan om automobilisten te waarschuwen. Toch ging het vandaag weer mis.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!