Oliebollenkraam staat weer bij Grote Marktstraat: 'Ik sta te popelen om te beginnen'

Oliebollenkraam staat weer bij Grote Marktstraat: 'Ik sta te popelen om te beginnen'
Oliebollenkraam staat weer bij Grote Marktstraat: 'Ik sta te popelen om te beginnen'
DEN HAAG - Loosduinen, de Hoefkade en het Spuiplein, zomaar wat plekken waar Jan Vermolen vanaf 1987 heeft gestaan met zijn oliebollenkraam. Vandaag mag zijn kraam weer open aan de Grote Marktstraat 'Ik sta te popelen om te beginnen', zegt Vermolen van de Haagsche oliebollenbakkerij.
De Haagsche oliebollenbakkerij staat tot 15 januari aan de Grote Marktstraat. Elke dag opent de kraam om 09.00 uur tot een uurtje of 20.00 en zondag opent die om 10.00 uur.  
Doordat alles duurder wordt heeft de Haagsche oliebollenbakkerij noodgedwongen de prijzen moeten verhogen, maar Jan wil wel zijn klanten behouden. 'Je hebt de zaak eerder afgebroken dan opgebouwd'. Vandaar dat de oliebollen maar met een stuiver zijn gestegen in prijs, van 1,20 naar 1,25 euro. 
Jan Vermolen
Jan Vermolen

Personeel gezocht

Inmiddels staat Jan met zijn kraam al vijf jaar op de kop van de Grote Marktstraat. De geboren en getogen Hagenees vindt de Grote Marktstraat een schitterende plek.
'Ik moet onder de mensen zijn, daar krijg ik moed van en het houdt mij bezig', vertelt Jan. Samen met zijn vrouw, zijn zoon en het overige personeel wordt er hard gewerkt om oliebollen te bakken, maar hij is nog steeds druk op zoek naar personeel om hem te helpen. 'We moeten er nog een stuk of vier bij hebben'. 
Lijkt het jou leuk om het te werken bij de Haagsche oliebollenbakkerij, stuur dan een e-mail naar info@janvermolen.nl. 'Je bent veel in contact met mensen, je ontmoet elke dag nieuwe mensen en onderling is de sfeer ook erg goed met leuke muziek en gezelligheid!', dus Jan Vermolen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!