Door storm beschadigd dak is weer dicht en er prijkt een nieuwe naam op het ADO-stadion

DEN HAAG - Goed nieuws over het stadion van ADO Den Haag: de letters van de nieuwe naamgever staan op het dak en het beschadigde stadiondak is weer dichtgemaakt. De werkzaamheden zijn nog niet klaar, er moet nog een dakrand komen evenals verlichting en speakers.
Het dak van het stadion raakte in februari beschadigd door storm Eunice die over de regio ging. Er waaide een heel stuk van het dak van het stadion. Het duurde even voor de reparatiewerkzaamheden konden beginnen omdat het leveren van de materialen lang duurde.
Half augustus begonnen de herstelwerkzaamheden. Alle nieuwe platen zijn inmiddels op het dak bevestigd waardoor het helemaal dicht is. Nu moet er nog een dakrand worden geplaatst en lampen en boxen opgehangen worden. De verwachting is dat dat nog een paar weken duurt.

Bingoal-letters op het stadion

Begin oktober werden ook de letter van de naam van de oude hoofdsponsor, Cars Jeans, van het stadio gehaald. Zij hebben plaats moeten maken voor de nieuwe naamgever van de voetbaltoko van ADO: Bingoal. Ook hier zorgde de leveringstijd van benodigd materiaal ervoor dat het langer duurde dan normaal. Daarnaast moest er een omgevingsvergunning voor worden goedgekeurd.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!