ADO Den Haag mag weer clubkaarthouders toelaten

Thomas Verheydt tekent bij ADO
Thomas Verheydt tekent bij ADO © ADODenHaag.nl
DEN HAAG - ADO Den Haag mag weer toegangskaarten voor thuiswedstrijden aan clubkaarthouders verkopen. Dat heeft de lokale driehoek bepaald. Het is onderdeel van de verruiming van de voorwaarden nadat de club en haar supporters op de vingers zijn getikt naar aanleiding van de ongeregeldheden na de promotiewedstrijd tegen Excelsior Rotterdam afgelopen mei.
De verruiming is geldig vanaf de wedstrijd ADO Den Haag – VVV Venlo op vrijdag 4 november. 'Dit is het vandaag genomen besluit vanuit de lokale driehoek maar een resultaat van ons allen. Zowel supporters als diverse geledingen binnen ADO Den Haag hebben hier een belangrijke bijdrage aan geleverd', laat de club weten.
Van clubkaarthouders zijn NAW-gegevens bekend, zodat duidelijk is wie zich in het stadion bevinden tijdens de wedstrijd. ADO zegt dat er achter de schermen hard is gewerkt en dat er 'belangrijke stappen zijn gezet'.

Waarschuwing

'Ondanks deze volgende stap zijn we er nog niet', zegt ADO. Het laat weten dat ook de huidige beperkingen nog van invloed zijn op de inkomsten van de club en waarschuwt de supporters dat de verruimingen weer kunnen worden teruggedraaid 'als het onverhoopt weer misgaat.'

Extra id-controle

Bij de toegang tot het Bingoal Stadion zal de komende thuiswedstrijden een extra id-controle plaatsvinden. 'De naam waarmee je een toegangskaart aankoopt, dus de naam waarop je clubkaart geregistreerd staat, dient overeen te komen met de naam op je legitimatiebewijs. Zorg dus dat je een legitimatiebewijs bij de hand hebt bij toegang tot het Bingoal Stadion', laat ADO Den Haag weten.
Ook voor iedereen die nog niet in het bezit is van een clubkaart is het mogelijk nog voor vrijdag eentje aan te vragen. Dit doe je digitaal voor €2,50, waarna je kunt inloggen en één toegangskaart (op naam) kunt bestellen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!