Spuigasten: Arjen Dubbelaar (Hart voor Den Haag) en Samir Ahraui (PvdA) over opvang vluchtelingen

Arjen Dubbelaar (Hart voor Den Haag) en Samir Ahraui (PvdA)
Arjen Dubbelaar (Hart voor Den Haag) en Samir Ahraui (PvdA) © Gemeente Den Haag
DEN HAAG - In het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM zijn zaterdag te gast: raadsleden Arjen Dubbelaar (Hart voor Den Haag) en Samir Ahraui (PvdA).
De Haagse politiek steunt het pleidooi van burgemeester Jan van Zanen om asielzoekers beter te spreiden over het land om zo de nood bij het aanmeldcentrum in Ter Apel enigszins te lenigen. Een meerderheid van de raad is het ook met de burgemeester eens dat dit desnoods middels een wet moet worden geregeld. Dat bleek woensdag tijdens een ingelaste gemeenteraadsvergadering over de opvang van asielzoekers in Den Haag. Hoe kijken de raadsleden Arjen Dubbelaar (Hart voor Den Haag) en Samir Ahraui (PvdA) terug op die discussie in de raad?
Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur ontvangt Ivar Lingen zijn gasten. Volg het live op de radio via Den Haag FM, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl.
Luister via Spotify de laatste uitzending van Spuigasten terug.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!