Elektronisch muziekfestival Ginkosynthese in De Besturing

© GINKOSYNTHESE
DEN HAAG - Elektronisch muziekfestival Ginkosynthese is zaterdag weer te bezoeken. Het muziekfestival wordt voor de tiende keer gehouden en vindt plaats in de culturele broedplaats De Besturing op de Binckhorst. Radio Tonka zendt zaterdagavond en -nacht op Den Haag FM live uit vanaf Ginko Fest.
Je kunt vanaf 13.00 uur terecht in De Besturing om de hele dag te genieten van live elektronische muziek. Ook kun je een studiotour krijgen en een biertje drinken. De toegang van het festival aan de Saturnusstraat 91 is gratis.
Naast de dagelijkse nachtradio programmering op Den Haag FM, fungeert Radio Tonka als een nomadisch podium en platform ter ondersteuning van dj’s en muzikanten, toegespitst op nieuw talent, experiment en artistieke groei. De radio-uitzendingen op zaterdag staan zo veel mogelijk in het teken van 'radio op locatie' met live verslag van muziekconcerten en dj-sets vanaf diverse culturele locaties in de stad. Dat gebeurt dus deze zaterdag op Ginkosynthese.
Radio Tonka is elke nacht op Den Haag FM te horen van 23.00 tot 3.00 uur.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!