Goldband en First Aid Kit in De Nieuwe Van Nierop

First Aid Kit
First Aid Kit © Olof Grind
DEN HAAG - Het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je voortaan op zondagochtend van 11 tot 12 met deze week nieuwe muziek van Goldband en First Aid Kit (foto).
De Zweedse zussen Johanna and Klara Söderberg ken je als First Aid Kit van hun hit ‘My Silver Lining’ uit 2014, maar al in 2008 (op 15/17-jarige leeftijd) braken ze internationaal door. Hun eerste buitenlandse optreden was zelfs op het Haagse Crossing Border van dat jaar. Ze zijn 14 jaar, heel veel optredens en een paar albums verder. Zondag hoor je hun oude hit en een gloednieuwe track, net als het duet dat Maan met Goldband heeft opgenomen.
Meer nieuwe releases zijn er van Benson Boone, Sam Fender, P!NK, Kovacs, Merol, Personal Trainer, Orange Skyline en een toffe Bee Gees-cover door Scary Pockets. De TOP 3 is gevuld met tracks van de maar liefst vijf albums die de Britse soul-sensatie SAULT deze week online gooide (en ook weer offline).
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!