Boeken-, boeken- en nog eens boekentips in Het Woordenrijk

Boeken-, boeken- en nog eens boekentips in Het Woordenrijk
Boeken-, boeken- en nog eens boekentips in Het Woordenrijk
DEN HAAG - In Het Woordenrijk aandacht voor de boekentips van Corine Maduro en Edwin Fagel. Het poëzieprogramma is tegenwoordig zondags tussen 13-14 uur te horen op Den Haag FM.
Corina Maduro noemt zich Boekencurator en onder die vlag leidt ze leesclubs, neemt ze podcasts op en geeft ze op youtube, insta en bij ons boekentips. Dichter Edwin Fagel schrijft naast zijn eigen poëzie ook over poëzie (interviews, recensies, artikelen) en tevens is hij een van onze boekentipgevers. Komende zondag zijn ze beiden in de Centrale Bibliotheek om in de uitzending de luisteraar nieuwsgierig te maken naar (nieuwe) boeken. Met elkaar praten we ook na over de dertigste editie van het Crossing Border Festival. Tevens hoor je nieuwe muziek en de literaire agenda voor komende week.
Het Woordenrijk is een radioprogramma over poëzie en literatuur, elke zondag van 13 tot 14 uur. Het werd in 2012 opgericht door Harry Zevenbergen en wordt tegenwoordig gepresenteerd door Adrienne van de Nieuwegiessen en Ricco van Nierop.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!