Startups en innovatie staan centraal in Haagse Knaken

© The Hague and Partners
DEN HAAG - De tweede aflevering van het kersverse economieprogramma Haagse Knaken op Den Haag FM staat dinsdagavond in het teken van startende ondernemingen.
Hoofdgast is Gerrit Jan van 't Veen. Als directeur en medeoprichter van WorldStartup is hij een spin in het web van het Haagse startup-netwerk. Met zijn bedrijf begeleidt hij startende ondernemingen die zich vestigen in Den Haag en helpt hij hen om operationeel, strategisch, en commercieel succesvol te worden.
In de eerste uitzending van Haagse Knaken, vorige week, noemde wethouder Saskia Bruines van Economische Zaken Den Haag 'de tweede startup stad van Nederland'. Gerrit Jan vertelt over de staat van innovatie in Den Haag en de faciliteiten die er zijn voor beginnende bedrijven. Hij legt ook uit hoe het programma ImpactCity bijdraagt aan duurzame innovatie.
Gerrit Jan van 't Veen en Jan Pieter Versluijs
Gerrit Jan van 't Veen en Jan Pieter Versluijs © LinkedIn

Softwareontwikkelaar voor zonnepanelen

Naast Gerrit Jan van 't Veen schuift een Haagse ondernemer uit de technologie-branche aan. Jan Pieter Versluijs is medeoprichter van Solar Monkey. Zijn bedrijf is gevestigd in The Hague Tech, een verzamelgebouw voor technologiebedrijven in het Bezuidenhout, vlakbij station Laan van NOI.
Solar Monkey ontwikkelt software voor zonnepanelen die het mogelijk maakt om zo efficiënt mogelijk energie op te wekken. Jan Pieter deelt uit eigen ervaring hoe het is om innovatief ondernemer in Den Haag te zijn.
Haagse Knaken wordt elke dinsdagavond uitgezonden tussen 20.00 en 21.00 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Dominique van Bohemen en Karel Kuipéri.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!