Groot Kerstcircus eind dit jaar terug op het Malieveld

© Kerstcircus
DEN HAAG - Het circus komt eind dit jaar terug naar Den Haag. Het Groot Kerstcircus staat tussen 24 december en 8 januari op het Malieveld.
Het Kerstcircus is al meer dan 25 jaar een van de grootste wintercircussen in Nederland. 'Jaarlijks reist de absolute wereldtop op circusgebied af naar het Malieveld', aldus de organisatie.
Twee jaar achter elkaar kon het circus niet doorgaan vanwege corona. 'Voor deze comeback editie wordt alles uit de kast getrokken. De voorstelling is een vuurwerk van internationale circuskunst voor de hele familie. Met swingende hits uit de jaren 80 en 90.' Het thema is 'We are the World', waarin verschillende grenzen tussen nationaliteiten en culturen vervagen. Het circus viert met deze nieuwe show de culturele verscheidenheid en de kracht daarvan.'
© Kerstcircus
Er is van alles te zien in de circustent zoals luchtacrobaten, een jongleur, clowns en stunts op een BMX-fiets. Ook is er een Nederlandse circusartiest bij, Ezra Veldman uit Middelburg die van alles kan met diabolo's. Zijn act werd onder meer bekroond op het prestigieuze European Youth Circus Festival in het Duitse Wiesbaden.
Meer info en tickets vind je op de site van het kerstcircus.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!