'Scheef Gelul' in Podium aan Zee: 'Sinds lange tijd niet meer zo hard gelachen!'

Boozy de Kok presenteert 'Scheef Gelul' in Podium aan Zee | Den Haag FM
Boozy de Kok presenteert 'Scheef Gelul' in Podium aan Zee | Den Haag FM
DEN HAAG - Na een aantal jaar van afwezigheid kan de 'Puur Gelul' formatie van organisator Boozy de Kok begin november eindelijk weer het podium op. In een uitverkocht Podium aan Zee in de Keizerstraat op Scheveningen is het weer als vanouds: Een avond vol overdonderend zinloos verbaal geweld.
Met vaste waarden Karel Kanits, Debby van den Bergh en DJ/MC Paula Udondek opent bedenker en organisator Boozy de Kok in Podium aan Zee de eerste editie van 'Scheef Gelul'. Een variant van 'Puur Gelul', een literaire avond vol met humor die normaal gesproken jaarlijks te zien is in het Paard. Stand-up comedians, schrijvers en cabaretiers wisselen elkaar in rap tempo af en vermaken het publiek volop. 'Ik heb sinds het begin van de coronacrisis niet meer zo hard gelachen. Echt tranen op mijn wangen,' zegt bezoeker Henk, die steevast alle edities van Puur Gelul bijwoont.
Voor de artiesten zelf is het ook een geslaagde avond: 'Echt een verademing dat het weer mocht. We wilden dit heel graag weer doen en toen Podium aan Zee vroeg of we dit hier wilden doen, zei ik gelijk: dat is goed. Maar dan wordt het wel 'Scheef Gelul. Het was binnen een paar weken uitverkocht,' aldus organisator Boozy de Kok.
Verslaggever Pim Markering neemt een kijkje bij Scheef Gelul en spreekt met Martijn Koning, Karel Kanits, Boozy de Kok en Maarten Spanjer.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!