Ochtendshow ADHD gaat op zaterdag uurtje langer door: 'We gaan op Haags avontuâh'

Samantha, Barry en Désirée van ADHD
Samantha, Barry en Désirée van ADHD © Den Haag FM
DEN HAAG - De zaterdagochtendshow ADHD (Achter De Haagse Duinen) is voortaan een uur langer te horen. Presentatoren Barry van de Laar en Désirée Snijders zorgen elke zaterdag van 08.00 tot 11.00 uur voor een extra vrolijk weekend met veel gelach, heerlijke muziek en de leukste nieuwtjes uit de stad. Ze kunnen het uurtje goed gebruiken: 'Wij gaan nu dus op Haags avontuâh
Omdat het radioprogramma Haagse Invloeden met presentator Ruben van Twillert is verhuisd van de zaterdagochtend naar de woensdagavond, ontstond er een uurtje ruimte op de zaterdagochtend.
In het extra uurtje is er ook meer tijd voor de razende reporter van ADHD, Samantha van Reijsen, om in de stad verslag te doen van evenementen. Denk aan de sinterklaasintocht, een kijkje in het pakhuis van Sintvoorieder1, Cool Events Scheveningen en The Christmas Fair op het Lange Voorhout.

De hete thee van Désirée

Het team van ADHD is blij met het extra uurtje op de radio. 'Naast De hete thee van Désirée, De penopauze van Barry en elke week een andere beller, zoals onder andere Brief aan Mia, Vragen aan Pien, Spelen met Olivier en Gamen met Hassan, gaan wij nu dus officieel op Haags avontuâh', zeggen de presentatoren verheugd.
ADHD (Achter De Haagse Duinen) is elke zaterdag van 08.00 tot 11.00 uur te horen op Den Haag FM.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!