Jeangu Macrooy en Son Mieux in De Nieuwe Van Nierop

Son Mieux
Son Mieux © Philine Van Den Hul
DEN HAAG - Het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je voortaan op zondagochtend van 11 tot 12 met deze week nieuwe muziek van Jeangu Macrooy en Son Mieux (foto).
Jeangu Macrooy is aan zijn derde album toe. De ondertussen 29-jarige zanger debuteerde al op zijn 22e en met het krachtige ‘Gold’, vervolgens was hij met een epische track op het Eurovisie te horen en op zijn nieuwe album ‘Summer Moon’ keert hij terug met intieme soul-songs. Zondagochtend hoor je zijn doorbraaksong en een nieuwe track. Het Haagse Son Mieux is groots doorgebroken dit jaar met ‘Multicolor’ dat in augustus de meest gedraaide song op alle radiozenders in Nederland was. Op hun nieuwste gaan ze terug naar de sound van de jaren ’70-disco.
Meer nieuwe releases zijn er van Rihanna, Wende, Bente, Louis Tomlinson, Norah Jones, The Teskey Brothers, Nas en Christine & The Queens. Tevens hoor je een soul-cover van de nieuwe plaat van Bruce Springsteen en uit Den Haag: Glashart.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!