Overvallers supermarkt staken in op medewerker

Overvallers supermarkt staken in op medewerker
Overvallers supermarkt staken in op medewerker
DEN HAAG - De overvallers die zaterdagavond een supermarkt in Rustenburg-Oostbroek binnendrongen hebben daar ingestoken op een medewerker die achter de kassa stond. Dat meldt de politie zondag. De supermarkt aan de Heelsumstraat werd rond 21.00 uur door twee mannen met bivakmutsen overvallen.
Het tweetal had een mes en een stuk gereedschap bij zich. Op foto's is te zien dat er een mes en een hamer op de grond in de supermarkt lagen. De overvallers hebben gericht ingestoken op de kassamedewerker. Het slachtoffer raakte daardoor lichtgewond. Ook een andere medewerker die kwam aangelopen, werd bedreigd. Na een korte worsteling zijn de twee overvallers gevlucht met geld en sigaretten als buit.
De verdachten zijn vooralsnog spoorloos. Het zou gaan om twee mannen in de leeftijd van 19 tot 25 jaar. Eén van hen was in het zwart gekleed en droeg een jas met capuchon. De ander droeg een groene trui met zwarte bivakmuts.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!