Jongen (16) tegen hoofd geschopt nadat hij ruzie probeerde te sussen

Foto ter illustratie: Luz Fuentes (Unsplash)
Foto ter illustratie: Luz Fuentes (Unsplash)
DEN HAAG - Een jongen raakte in oktober gewond bij een mishandeling op de Asmansweg in het Regentessekwartier. De verdachte is nog niet opgepakt, daarom is de politie op zoek naar getuigen.
Het slachtoffer liep op 11 oktober rond 14.25 uur op de Asmansweg naar de tramhalte Loosduinseweg. Bij de halte zag hij een man en vrouw ruziemaken. De jongen probeerde de ruzie te sussen, maar toen begon de man tegen hem te schreeuwen.
De jongen besloot door te lopen richting de halte Monstersestraat, maar werd van achteren hard geschopt. Daardoor viel hij voorover op straat. Toen hij overeind probeerde te komen zag hij de man die hij eerder had aangesproken. Terwijl hij op de grond lag kreeg hij een harde schop tegen zijn hoofd.
De man wilde doorgaan, maar werd tegengehouden door de vrouw. De jongen stond op en kon weglopen. Later is hij naar het ziekenhuis gegaan voor zijn verwondingen. Hoe het nu met hem is, is niet bekendgemaakt.

Politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar de verdachte. De man sprak met een Oost-Europees accent, was ongeveer 1.85 meter lang en zo'n 25 jaar oud. Hij heeft een witte huidskleur en bruine stoppelbaard. De verdachte droeg een lichtgrijze joggingbroek, lichtgrijze trui of vest en donker gekleurde schoenen.
De vrouw met wie hij was had hetzelfde accent, is zo'n 1.70 meter lang en droeg een rode lange jas en donkere broek.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!