ADO Den Haag - Roda JC woensdagavond live te volgen op Den Haag FM

Verslaggevers Jim van der Deijl en Pim Markering
Verslaggevers Jim van der Deijl en Pim Markering
DEN HAAG - Wederom een roerige week bij ADO Den Haag. Technisch manager Daryl Janmaat stapte op, directeur Edwin Reijntjes en trainer Dirk Kuijt liggen onder vuur, maar blijven beiden aan. En tot overmaat van ramp spreken spelers Thomas Verheydt en Ricardo Kishna de wens uit om te vertrekken bij de club omdat zij zich voorgelogen en niet serieus genomen voelen. Maar er wordt wel gewoon gevoetbald, ADO speelt woensdagavond om 20.00 uur in eigen huis tegen Roda JC.
Na de verloren wedstrijd tegen Helmond Sport en het gelijkspel tegen Telstar is een overwinning woensdagavond hoognodig. De Haagse club is op dit moment terug te vinden op een teleurstellende zestiende plaats. Met trainer Dirk Kuijt wordt in de week na de wedstrijd van woensdagavond geëvalueerd over het verloop van de eerste seizoenshelft tot zover.
ADO speelt woensdagavond voorlopig haar laatste wedstrijd, voordat er in verband met het WK-voetbal twee weken geen speelrondes zijn in de Keuken Kampioen Divisie. In het eigen Bingoal Stadion ontvangt de ploeg van trainer Dirk Kuijt het Limburgse Roda JC. Voor ADO is het zaak om na vier wedstrijden zonder overwinning weer eens drie punten te pakken.
De wedstrijd is woensdagavond vanaf 20.00 uur live te volgen op Den Haag FM. Verslaggevers Pim Markering en Jim van der Deijl doen verslag. Te beluisteren op 92.0 FM en natuurlijk online.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!