Hang kerstlichtjes om en wandel 7, 12 of 18 kilometer tijdens Scheveningen Light Walk

© Scheveningen Light Walk
DEN HAAG - Versier jezelf met lichtjes en doe stevige wandelschoenen aan voor de Scheveningen Light Walk op 10 december. Je kan deze winter een afstand lopen van 7, 12 of 18 kilometer.
Vanuit Scheveningen is er een route uitgezet die deelnemers in het donker afleggen. Onderweg worden ze verrast met bijzondere lichtgevende acts en muziek. Ook aan hapjes is gedacht onderweg.
De wandelaars beginnen en eindigen op De Pier. Onderweg komen ze door verschillende wijken van Scheveningen en Meijendel. Er zijn stempelposten bij De Nieuwe Badkapel en KNRM. Elke deelnemer krijgt een goodiebag met een lichtje, omdat er een paar onverlichte stukken op de route zijn. Zelf kan je ook lichtjes meenemen. Traditiegetrouw versieren mensen hun outfit met (kerst)lampjes.

Familie-uitje

Wandelaars die 18 kilometer lopen beginnen om 16.30 uur. Daarna volgen de tochten van 7 en 12 kilometer. Voor kinderen is de 7 kilometer prima te doen. 'Er is voldoende tijd om de afstanden af te leggen en onderweg te genieten van de acts', aldus de organisatie.
Inschrijven is nog mogelijk, op de site van de Scheveningen Light Walk. Wie zich voor 28 november inschrijft krijgt een wandelkaart thuisgestuurd.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!