Uittips Den Haag: Popronde, Club van Sinterklaas en daten in de bios voor 50-plussers

Foto ter illustratie: Jo Jo (Unsplash)
Foto ter illustratie: Jo Jo (Unsplash)
DEN HAAG - De hele avond bandjes kijken bij de Popronde, of met de kinderen naar de Club van Sinterklaas. Wij zetten weer verschillende uittips voor je op een rij voor dit weekend.

Popronde

De Popronde Den Haag is terug! Zaterdag kan je op allerlei plekken gratis optredens zien. Dit jaar zijn er acht nieuwe locaties bij: Gastropub van Kinsbergen, Nelson, Laaktheater, Mad Science, Het Koorenhuis in samenwerking met Hummingbird Music, De Kade, Musicon en Kompaan Binnenhaven.
Op de site van de Popronde vind je alle locaties, tijden en andere info.

Daten voor 50-plussers

Ben jij 50+, single en heb je zin in een leuke date? Dan kan je zaterdag de hele dag naar Pathé voor het 50PLUS Filmfestival. Van 10.00 tot 18.30 uur worden er drie films vertoond. Tijdens de pauze kan je nieuwe mensen leren kennen.
'Of men nu komt voor ontspanning, een nieuwe vriendschap of zelfs een opstapje naar de liefde, er is voor ieder wel een reden om gezellig aan te haken!'
De twee nieuwe feelgood films Ticket to Paradise en Good Luck to You, Leo Grande zijn samen met Oscarwinnaar Green Book te zien op een exclusief filmfestival voor 50-plussers. Meer info en tickets vind je op deze site.

Club van Sinterklaas

Al bijna een week is Sinterklaas weer in het land en dat betekent ook dat de Club van Sinterklaas terug is. Op 19 en 26 november en 3 december kan je naar de voorstelling in het Circustheater. Voorafgaand aan de show kan je in de theaterzaal naar een heuse Pietendisco.
De enige echte Club van Sinterklaas is een familieavontuur voor jong en het oud: mis deze theatershow niet!
Voor de voorstellingen om 9.00 uur zijn nog tickets. Meer info vind je op deze website.

Met paard en wagen naar Nieuw Kijkduin

Laat de fiets eens staan, stap niet in de tram, maar ga met paard en wagen naar Kijkduin. Laat je als een koning of koningin vanuit de stad naar Nieuw Kijkduin brengen.
Kijkduin is onlangs compleet verbouwd, je kan er winkelen, lekker eten en naar de versmarkt Foodcort Daily Taste.
Tot en met 27 november kan je een ritje met paard en wagen winnen via de Facebookpagina van Nieuw Kijkduin.
© Nieuw Kijkduin

Wildplukwandeling bij PLUK!

Heb je zin om lekker de natuur in te gaan? Dan kan je zaterdag bij PLUK! meedoen met de Medicinale Wildplukwandeling.
Geen gesnotter, lage weerstand of vage huidklachten deze herfst! Creëer een medicijnkastje in een handomdraai na het meelopen met deze wildplukwandeling. Je trekt voortaan gewoon je achterdeur open en verzamelt je eigen brouwsels.
Wildplukexpert Roos Konings neemt je mee langs alle remedies voor een optimale gezondheid komende herfst met planten als zeepkruid, malva en berenklauw. Inclusief lunch bij PLUK! Den Haag en ticket voor de workshop zelfgeplukte tinctuur maken. Na afloop ontvang je een seizoenskaart om thuis op eigen tempo verder te wildplukken.
Meer weten? Check deze site voor alle info.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!