Tweede explosie in een week aan de Maartensdijklaan

© Politie
DEN HAAG - Voor de tweede keer deze week is een explosie geweest in een huis aan de Maartensdijklaan. In de nacht van woensdag op donderdag werd de politie gebeld vanwege een harde knal. Afgelopen weekend vond er ook al een explosie plaats in een woning in de straat. Of de twee incidenten met elkaar te maken hebben is nog niet bekend. De politie is op zoek naar getuigen.
Vlak na middernacht kwam er een melding binnen over een explosie in de straat in Morgenstond. Door de ontploffing ontstond er een kleine brand. Meerdere woningen raakten beschadigd door de knal. Er vielen geen gewonden. Een van de bewoners van de getroffen panden is vanwege zijn eigen veiligheid uit huis geplaatst.
Of de twee explosies aan de Maartensdijklaan iets met elkaar te maken hebben is nog niet bekend, de politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!