Tino en Weyes Blood in De Nieuwe Van Nierop

Weyes Blood
Weyes Blood © Neil Krug
DEN HAAG - Het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je voortaan op zondagochtend van 11 tot 12 met deze week nieuwe muziek van Tino en Weyes Blood (foto).
In 1997 debuteerde de Haagse muzikant Tino van Leeuwen met ‘Life in concept’ op cassette. Thuis opgenomen met enkel een gitaar, maar hij had daar altijd een hele band bij in gedachten. Ter gelegenheid van zijn 25-jarig jubileum als artiest heeft hij er nu die droomplaat van gemaakt. Zondagmorgen hoor je er een track van, net als van Weyes Blood, die dit weekend haar vijfde album uitbrengt. Weyes Blood ofwel Natalie Laura Mering begon als noise-indierock-artiest maar ze is ondertussen ge-evolueerd tot country-zangeres.
Meer nieuwe releases zijn er van Naaz, Nas, Bakermat, The Jordan, Brockhampton, Neil Young en Phoebe Bridgers met het eerste kerstliedje van dit jaar. Daarnaast ook nog toffe Haagse releases van Silver Lake en Wodan Boys.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!