Marcel Verreck: 'Leve die liefdevolle Haagse goed(gevig)heid!'

Marcel Verreck: 'Leve die liefdevolle Haagse goed(gevig)heid!'
Marcel Verreck: 'Leve die liefdevolle Haagse goed(gevig)heid!'
DEN HAAG - Marcel Verreck spreekt in zijn wekelijkse column in het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM zijn stadsgenoten toe. In deze column spreekt hij over de actie voor Sintvoorieder1.
'Toen vorige week in het Sinterklaasjournaal de pakjesboot kapseisde of kapsees, afijn, hij ging naar de bodem, had ik het idee dat de ontsteltenis en het verdriet voornamelijk de pakjes betrof en niet de dobberende Pietjes. Maar bij deze actie gaat het terecht wel om die pakjes. De massale donatie van speelgoed is fantastisch. De mens is tot een hoop goedheid in staat. En dat mag best wel eens benoemd worden. In deze duistere tijden willen veel mensen graag iets voor een ander doen. En die pakjes symboliseren die naastenliefde', aldus de columnist.
Marcel Verreck sluit elke week het politieke radioprogramma Spuigasten af met een column. Spuigasten is elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur live te horen op Den Haag FM of luister de podcast terug via Spotify.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!