Avondwinkel Valkenboslaan overvallen door drie gemaskerde mannen

© Regio15
DEN HAAG - Aan de Valkenboslaan is zondagavond een avondwinkel overvallen door drie jonge gemaskerde mannen. Ze bedreigden een medewerker met een mes. Er is nog niemand opgepakt.
Rond 22.30 uur kreeg de politie een melding van de overval in het Valkenboskwartier. Agenten in kogelwerende vesten gingen richting de Valkenboslaan. Volgens nieuwssite Regio15 waren de drie jongens in het zwart gekleed. Verder is er nog weinig bekend over de verdachten.
Agenten deden een buurtonderzoek en hebben camerabeelden bekeken. De politie is op zoek naar getuigen. De winkel werd in 2017, 2018 en 2019 ook al overvallen, aldus Regio15.

Signalement

De overvallers zouden tussen de 18 en 25 jaar oud zijn. Ze droegen alle drie een mondkapje en donkere kleding. Een van de mannen droeg donkere schoenen met een witte zool, hij had een tas van de Action bij zich en had het mes in zijn hand.
Een andere verdachte droeg ook donkere schoenen en had de tekst TEAM NIKE op de rug. De derde verdachte had ook donkere schoenen met een witte zool aan.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!