Automobilist ramt 'horrorpoller' Escamplaan en laat lang oliespoor achter

© Regio15
DEN HAAG - Opnieuw is er een auto op de 'horrorpoller' op de Escamplaan gereden. Dat meldt nieuwssite Regio15. De bestuurder rijdt in de eerste instantie door, maar laat door beschadiging van zijn auto een oliespoor achter van waarschijnlijk een paar honderd meter.
Na het incident rond 15.45 uur reed de bestuurder richting de Meppelweg; even later trof de politie de man en zijn voertuig aan op de Leyweg. De man raakte niet gewond, maar zijn auto heeft serieuze schade opgelopen. Ook de poller moest het opnieuw ontgelden: de felgekleurde top lag er door de botsing af.
Mede door de regen en de spits hebben de vloeistoffen uit de auto zich verspreid door straten in de wijk. De gemeente heeft het asfalt schoongemaakt.
Twee weken lang was het opvallend stil bij de bekendste poller van Den Haag. Tot afgelopen maandag de 52ste botsing plaatsvond. Deze 53ste botsing volgde twee dagen later.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!