Kijk terug: Mark Rutte in Spuigasten over Den Haag, slavernijverleden en carrière na premierschap

Minister-president Mark Rutte
Minister-president Mark Rutte © Martijn Beekman/Rijksoverheid
DEN HAAG - In een speciale aflevering van het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM is zondag te gast: minister-president Mark Rutte (VVD). De uitzending is zondag 27 november van 10.00 tot 11.00 uur te volgen.
In deze Spuigasten-special is premier Mark Rutte (VVD) te gast over actuele politieke kwesties, maar ook over de Haagse politiek en over 'zijn' stad Den Haag.
Rutte is te gast in de laatste uitzending van Spuigasten met Ivar Lingen, omdat hij na bijna vier jaar met het programma stopt. Hij wordt redactiechef bij Omroep West. Maar het programma gaat door, met drie nieuwe presentatoren: Ron Fresen (oud-politiek duider bij NOS), Maaike Kraaijeveld (oud-journalist AD/Haagsche Courant) en Jeanneau van Beurden (verslaggever bij Den Haag FM).
Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. De uitzending is zondag 27 november van 10.00 tot 11.00 uur te volgen. Volg het op de radio via Den Haag FM, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl.
Luister via Spotify de laatste uitzending van Spuigasten terug.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!