Stomzy en Prins S & De Geit in De Nieuwe Van Nierop

Prins S & De Geit
Prins S & De Geit © Sogo Show
DEN HAAG - Het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je voortaan op zondagochtend van 11 tot 12 met deze week nieuwe muziek van Stomzy en Prins S & De Geit (foto).
Wat een turbulent jaar was het voor het Haagse Prins S & De Geit – in januari nog underground-talent met twee cult-hitjes (‘Kinderboerderij’ en ‘Nacht’) in hun pocket en een beloftevolle toekomst voor de boeg. Toen kreeg gitarist Marne een hersenbloeding en kon er een streep door de tour. Gelukkig herstelde hij snel en konden ze afgelopen zomer alle festivals meepikken. Nu ligt er een debuutalbum met een hele reeks aan toffe tracks, waarvan je er zondagochtend eentje hoort. Net als van het nieuwe album van de Britse rapper/zanger Stormzy.
Meer nieuwe releases zijn er van The 1975, MICH, Red Hot Chili Peppers, Fleet Foxes, Taylor Swift, Judy Blank, SYML en uit Den Haag; Ava Nova. Daarnaast ook twee Tom Waits-vertalingen in het Nederlands, eentje door Pim van de Werken en een van Paul de Munnik met Kees Prins.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!