Nieuwe bezorger Loqal Delivery bezorgt lokale producten van echte Haagse zaken bij je thuis

Oprichtster Arzu Visser op de bakfiets
Oprichtster Arzu Visser op de bakfiets © Loqal Delivery
DEN HAAG - Den Haag heeft er een nieuwe bezorgservice bij: Loqal Delivery. Bij de boodschappendienst kan je producten van zeventien echte Haagse zaken bestellen, zoals Dungelmann, De Notenkoning en Rutten Groente en Fruit. De boodschappen worden met een bakfiets thuis bezorgd of op kantoor.
Online een rondje Fred, Denneweg en de Fahrenheit doen. Dat is het idee van de nieuwe bezorgdienst. Het idee ontstond thuis bij oprichtster Arzu Visser. 'Mijn man en ik houden van lekker eten en koken ook graag.' Maar met een druk leven en twee jonge kinderen was het uitgebreid boodschappen doen lastig geworden.
'Wij zeiden tegen elkaar: jammer dat er niet een bezorgdienst is dat je met een druk op de knop je favoriete kaas, vlees en vis kan bestellen.' Ze hadden het er al jaren over en afgelopen jaar trok Arzu de stoute schoenen aan toen ze stopt met haar vorige baan. 'Ik dacht: ik kan weer door naar de volgende baan of ik ga dit gewoon oppakken', vertelt ze in Haags Bakkie.

Met flyers langs ondernemers

Maar waar begin je? Ze besloot een rondje langs lokale zaken te gaan met een stapeltje flyers. De ondernemers waren meteen enthousiast. Een van de zaken die is zich aansloot is Dungelmann.
'Wij merken dat onze versproducten ook via Loqal Delivery de weg naar de consument vinden. Zo kunnen wij ons bezig blijven houden met kwaliteit, ambacht en aandacht. En kan Loqal Delivery op een duurzame wijze onze producten op tijd bezorgen bij onze klanten', zegt Raffaele Massaro, eigenaar van Dungelmann.
Raffaele Massaro van Slagerij Dungelmann
Raffaele Massaro van Slagerij Dungelmann © Loqal Delivery
Inmiddels zijn al 17 winkeliers uit verschillende delen van Den Haag aangesloten bij bezorgservice Loqal Delivery: Brute Bonen, De Gouden Ton, De Notenkoning, Dusk Chocolate, Eiberbier, Espressissimo, Hop & Stork, Lekker Brood, Poelier Ammerlaan, Porte Reffe, Ridders Kaashuis, Roast Factory, Roeleveld Vis, Rutten Groente & Fruit, Simon de Vogel, Slagerij Dugelmann en Yespers.

Bezorggebieden

Loqal Delivery bezorgt momenteel in de volgende wijken: Archipelbuurt en Willemspark, Belgische Park, Benoordenhout, Bomen- en Bloemenbuurt, Centrum, Duindorp, Duinoord, Geuzen- en Statenkwartier, Regentesse- en Valkenboskwartier, Scheveningen, Vogelwijk, Vruchtenbuurt, Westbroekpark, Duttendel van Stolkpark en Scheveningse Bosjes, Zeeheldenkwartier en Zorgvliet. Het doel is om uiteindelijk in heel Den Haag te kunnen bezorgen en zelfs Rijswijk en Voorburg.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!