Marcel Verreck: 'De Matthijs van Nieuwkerk van Den Haag FM?'

Marcel Verreck
Marcel Verreck © Den Haag FM
DEN HAAG - Marcel Verreck spreekt in zijn wekelijkse column in het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM zijn stadsgenoten toe. In deze column spreekt hij over het vertrek van presentator Ivar Lingen van Spuigasten.
'Vandaag wil ik graag het woord richten tot een van ons en dat is vanzelfsprekend de Matthijs van Nieuwkerk van Den Haag FM, Ivar Lingen. Natuurlijk, er zijn actuele zaken om te bespreken, Kuijt uit, Dick in, je zou kunnen zeggen: ‘de wereld draait door’, maar vandaag komt er een wereld tot stilstand. De gastheer van Spuigasten vertrekt om bij Omroep West zijn schrikbewind voort te zetten', aldus de columnist.
Minister-president Mark Rutte (VVD) is zondag om 10.00 uur te gast in de laatste uitzending van Spuigasten met Ivar Lingen, omdat hij na bijna vier jaar met het programma stopt. Hij wordt redactiechef bij Omroep West. Maar het programma gaat door, met drie nieuwe presentatoren: Ron Fresen (oud-politiek duider bij NOS), Maaike Kraaijeveld (oud-journalist AD/Haagsche Courant) en Jeanneau van Beurden (verslaggever bij Den Haag FM).
Marcel Verreck sluit elke week het politieke radioprogramma Spuigasten af met een column. Spuigasten is elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur live te horen op Den Haag FM of luister de podcast terug via Spotify.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!