A4 vier nachten dicht vanwege werkzaamheden Prins Clausplein

© ANP
DEN HAAG - De A4 richting Amsterdam wordt de komende vier nachten afgesloten voor werkzaamheden aan het Prins Clausplein. Van maandagavond 28 november tot en met vrijdagochtend 2 december is de weg afgesloten tussen Den Haag Ypenburg en Prins Clausplein, van 22.00 uur 's avonds tot 05.00 uur 's ochtends. Het verkeer moet daardoor omrijden.
Het gaat om periodiek onderhoud aan het Prins Clausplein. De verhardingen, voegovergangen, vangrails en onderzijde van twee viaducten worden onder handen genomen. Gedurende de werkzaamheden blijven de verbindingswegen vanuit de A4 naar de A12, zowel naar Den Haag en Voorburg, als naar Utrecht, wel gewoon open.
Met uitzondering van de nacht van dinsdag 29 november op woensdag 30 november. Dan is de afslag vanaf de A4 naar de A12 richting Den Haag en Voorburg afgesloten. De afslag naar de A12 richting Utrecht blijft open, schrijft mediapartner Omroep West.

Omrijden

Tijdens de werkzaamheden worden omleidingen aangegeven via gele borden en digitale informatiepanelen langs de weg maar het is handig om de digitale routeplanner te checken op je telefoon of laptop. Rijkswaterstaat gaat uit van minder dan 10 minuten extra reistijd.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!