Agent gewond bij aanhouding drugsdealer op de Soestdijksekade

© Regio15
DEN HAAG - In de nacht van dinsdag op woensdag is een agent gewond geraakt bij de aanhouding van een drugsdealer op de Soesdijksekade. Dat meldt nieuwssite Regio15. De politie wilde de man, die op een scooter reed, tot stilstand brengen. Dat liep uit op een achtervolging en een worsteling, waarbij de betreffende agent een verwonding opliep.
Agenten wilden de scooterrijder controleren en gaven hem een teken om te stoppen. De man sloeg op de vlucht, waarop de agenten de achtervolging inzetten. Op de Soestdijksekade gooide de man een zakje met verdovende middelen in het water. Kort daarna volgde een worsteling tussen de agenten en de verdachte, die daarbij ook een agent in het gezicht spuugde.
Een ambulance kwam ter plaatse om de gewonde agent te verzorgen. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. De verdachte is vervoerd naar het politiebureau. De brandweer kwam ter plaatse om het zakje met drugs uit het water te vissen. Het zou gaan om een zakje met een hoeveelheid pillen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!