Spuigasten: Richard de Mos (Hart voor Den Haag) en Marieke van Doorn (D66) over het verkeersbeleid

Fatima Faïd, Marieke van Doorn (D66) en Richard de Mos (Hart voor Den Haag)
Fatima Faïd, Marieke van Doorn (D66) en Richard de Mos (Hart voor Den Haag) © Den Haag
DEN HAAG - In het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM zijn zaterdag te gast: raadsleden Fatima Faïd, Richard de Mos (Hart voor Den Haag) en Marieke van Doorn (D66).
Drukte op de Vaillantlaan zorgt er geregeld voor dat auto's slechts stapvoets vooruit komen. De rit vanuit werk naar huis duurt hierdoor vaak een stuk langer dan normaal. Dit leidt tot irritatie bij de bestuurders. Maar ook naast de Vaillantlaan, die onderdeel is van de centrumring, zorgt het verkeersbeleid in Den Haag vaker voor discussie. De drukte op de weg zorgt niet alleen voor files, maar ook voor sluipverkeer en het is vaak zoeken naar een parkeerplek. Hoe kijken de raadsleden Richard de Mos (Hart voor Den Haag) en Marieke van Doorn (D66) naar het verkeersbeleid in de stad? Daarnaast blikken we met Fatima Faïd (Haagse Stadspartij) terug op het nieuws van de afgelopen week.
Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur ontvangen Ron Fresen, Maaike Kraaijeveld en Jeanneau van Beurden hun gasten. Volg het live op de radio via Den Haag FM, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl.
Luister via Spotify de laatste uitzending van Spuigasten terug.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!